O nama

O nama

Trgovačko društvo Tehnostan d.o.o. Vukovar, osnovano je kao javno poduzeće s.p.o., temeljem odluke Gradskog poglavarstva Grada Vukovara, a upisano je u sudski registar kod Trgovačkog suda u Osijeku. Nakon usklađenja sa odredbama Zakona o trgovačkim društvima mijenja oblik organiziranja javnog poduzeća u društvo s ograničenom odgovornošću, kod Trgovačkog suda u Osijeku, pod brojem Tt-99/1132-4, od 22 rujna 1999. godine.

Trgovačko društvo Tehnostan d.o.o. u vlasništvu je Grada Vukovara.

Tehnostan d.o.o. za proizvodnju, distribuciju i opskrbu toplinskom energijom Vukovar obavlja tri djelatnosti na području grada Vukovara u čemu ima dugogodišnju tradiciju i to:

Dimnjačarsku djelatnost obavlja na koncesijskom području grada Vukovara, uključujući prigradska naselja Sotin i Lipovača.

Cilj poduzeća je održavanje trajne razine kvalitete usluga, prihvatljive cijene, zaštita ekologije i izgradnja povjerenja kod korisnika naših usluga.

Razinu kvaliteta naših usluga jamče tradicija, iskustvo, znanje, tehnička opremljenost i praćenje europskih i svjetskih postignuća vezanih za naše djelatnosti i zaštitu čovjekovog okoliša.


U društvu je zaposleno tridesetijedan (31) djelatnik, koji svoje radne zadaće obavljaju sukladno zakonskim okvirima i obvezama iz djelatnosti u koje su raspoređeni.

Plaćanje računa za isporučenu toplinsku energiju/grijanje, dimnjačarske usluge, zajedničku pričuvu i ostalih komunalnih troškova bez naplate provizije, može se izvršiti na tri naplatna mjesta.

  • Centar (Kardinala A. Stepinca 2 – Neboder „Vuka“) odnosno na blagajnama
  • Mitnica (Trg žrtava ovčare) i
  • Tržnica - Borovo naselje (Domovinskog rata 1)

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI:


Naziv Format Veličina Download
Godišnje izvješće za 2020.g. pdf 211 kB
Godišnje izvješće za 2019.g. pdf 211 kB
Godišnje izvješće za 2019.g. u csv- formatu csv 18 kB
Godišnje izvješće za 2018.g. pdf 213 kB
Godišnje izvješće za 2018.g. u csv- formatu csv 18 kB
Godišnje izvješće za 2017.g. pdf 213 kB
Godišnje izvješće za 2017.g. u csv- formatu csv 18 kB
Godišnje izvješće za 2016.g. pdf 212 kB
Godišnje izvješće za 2016.g. u csv- formatu csv 18 kB